Reklama
Status serverů
Madness-Team.cz Fórum
Obsah Fóra > Madness Servery > Bany
Strana 1 z 2: 12
|
|
unBAN {PPCZ}-lordwarCECH{LEADER}-
|
|
| lordwarCECH |
Přidané 01-02-2012 18:18
|
|
Člen Příspěvek: 7 Založený: 01.02.12 |
zdravim.několikrát jsem na fy_war viděl cheatera pořád se vracel a zabijel všechny.kvuly němu se během 10min vyprázdnil servr.až na mě přešel jsem do sledovaciho režimu a odhalil ho.dny plynuly a porad me a ostatní zabíjel.tak jsem si jeden den řekl už to nebudu snášet .a použil jsem na nej aimbot at ochutna vlastní medicínu.kupodivu mě pořád zabíjel i tak .a ja si s ním nevěděl rady.prosím o unban a případné zabanovaní tohoto cheatera. děkuji za trpělivost |
|
|
|
| Davis |
Přidané 01-02-2012 19:22
|
|
Administrátor Příspěvek: 25 Založený: 06.10.09 |
No banoval jsem tě já ale je dobře, že si se přiznal. Sice nevim co se bude dít okolo toho unbanu, na to si budeš muset asi počkat na N!ghta, ale můžeš prosimtě dopsat koho si podezříval za toho cheatera?
Upravil/a Davis dne 01-02-2012 19:29 ![]() |
| lordwarCECH |
Přidané 01-02-2012 19:35
|
|
budu sledovat hráče na servru až ho tam uvidím tak jsem vložím jmeno. i když nebudu moci byt na servru budu to sledovat přes steam.byl to reddog I drz pec ten cheater
Upravil/a lordwarCECH dne 01-02-2012 19:40 |
|
|
|
| lamer |
Přidané 01-02-2012 20:21
|
|
Člen Příspěvek: 70 Založený: 02.05.10 |
máš demo? osobně si myslím že zrovna reddog cheatovat nemusí, ale kdo ví je to pes jinak rada .. neponižuj se na úroveň cheatera, jen pak z toho sám můžeš mít problémy a situaci to nepomůže. Jsou tři věcy, které v žyvotě nepochopým: Gramatyka a počýtání. |
| lordwarCECH |
Přidané 01-02-2012 20:39
|
|
ja na madnessu hraju pres 3 roky.a ještě se mi nic takového nestalo.ješte nikdo jsem cheat nepoužil až ted poprví z naštvaní.omlouvám se jestly jsem vám přidělal potíže ale hraju plno her bfbc2 bf3 tf2 css atd a ještě se mi nic takového nikdy nestalo. |
|
|
|
| k0k41n |
Přidané 01-02-2012 22:26
|
|
Administrátor Příspěvek: 169 Založený: 14.01.11 |
HH.Mě jen udivuje že i ty si se snížil k nějakým cheatum Kaýdopádně po 3 letech jak tvrdíš na FY_WAR se steamem si myslím že je přeci jen lepší zavolat admina ( po 3 letech by jsi je měl mít ALL )!!! Reddog že ma cheat?? Mě to ani nepřijde,podle tady toho: http://stats.faka...6495164fd6 Upravil/a k0k41n dne 02-02-2012 21:38 ![]() |
| lamer |
Přidané 01-02-2012 23:03
|
|
Člen Příspěvek: 70 Založený: 02.05.10 |
mně se na těch statistikách líbí jak skoro všichni mají přes 30% left arm trošku naráží na to že skoro každej uhejbá doprava Jsou tři věcy, které v žyvotě nepochopým: Gramatyka a počýtání. |
| k0k41n |
Přidané 02-02-2012 11:15
|
|
JN lamer,když se vždy podívám na kteroukoli zbraň se kterou střílím ,tak left arm vítezí.Ale takhle vlastně sem se nikdy nekoukal ,oni tam střílí všichni ![]() |
| Fllo!D |
Přidané 02-02-2012 15:28
|
|
Administrátor Příspěvek: 193 Založený: 08.10.09 |
lordwarCECH napsal: budu sledovat hráče na servru až ho tam uvidím tak jsem vložím jmeno. i když nebudu moci byt na servru budu to sledovat přes steam.byl to reddog I drz pec ten cheater 1. Pochybuju, ze by zminovany hrac mel nejake cheaty. (Byvaly admin, steamer) ->Nerikam ze to tak nemuze byt, jen si to nemyslim. 2. Je lepsi se nekolik tydnu nechat killit od "cheatera" a spectovat ho a nakonec si stahnout cheaty a posleze dostat BAN a pak jit psat na forum s zadosti o jeho zabanovani a unBAN, nez jit napsat na forum/adminovi hned? To se mi nejak nezda... http://www.youtub...jd5S6-ei5k |
|
|
|
| Reddog |
Přidané 02-02-2012 15:35
|
|
Člen Příspěvek: 54 Založený: 08.10.09 |
lordwarCECH napsal: zdravim.několikrát jsem na fy_war viděl cheatera pořád se vracel a zabijel všechny.kvuly němu se během 10min vyprázdnil servr.až na mě přešel jsem do sledovaciho režimu a odhalil ho.dny plynuly a porad me a ostatní zabíjel.tak jsem si jeden den řekl už to nebudu snášet .a použil jsem na nej aimbot at ochutna vlastní medicínu.kupodivu mě pořád zabíjel i tak .a ja si s ním nevěděl rady.prosím o unban a případné zabanovaní tohoto cheatera. děkuji za trpělivost Taky zdravím. Reddog I Drz pec jsem já a rád bych ti pověděl, že jsem v životě žádný cheat nepoužil. Tím si všichni můžete být jistí. Klidně ukaž demo, pokud nějaké máš, což pochybuji. Navíc nechápu s čím si se ještě do této chvíle nesetkal? S člověkem, který rád hraje Counter Strike? Mě je jedno, kolik hraješ her a jak dlouho hraješ na Madness.. Tady jde o tvou blbost. Používat aimbot na hráče, o kterém si TY MYSLÍŠ, že cheatuje je ubohé. Ty se pořád bereš za poškozeného, ale řeknu ti, jak to doopravdy je. Poškozený jsem já, protože si si tam několik minut běhal s AB a říkal si si v duchu "Tady to máš ty *****u". Jenže já jsem bohužel pro tebe nic neměl.. Zamysli se nad tím trochu. Server je jako žena. Když ženu podvedeš, tak už si s ní nevrzneš. Proto nepodváděj a budeš si s ní moci hrát pořád. |
|
|
|
| Davis |
Přidané 02-02-2012 15:43
|
|
V poslední době na Fy_waru hraju docela často a to i Reddog a pokud nedám ten největší luck tak ho nikdy zabít nejde ![]() |
| lordwarCECH |
Přidané 02-02-2012 15:58
|
|
no vypadá že moje stižnost se obratila proti mě.takže fail je na my straně no jednou použiju z pomsty cheat a už sem bannly a na ty nejvetší který to tam kosi přes nonsteam se nedostane protože mění učty jak battlefield vývojaře |
|
|
|
| Fllo!D |
Přidané 02-02-2012 19:25
|
|
lordwarCECH napsal: no vypadá že moje stižnost se obratila proti mě.takže fail je na my straně no jednou použiju z pomsty cheat a už sem bannly a na ty nejvetší který to tam kosi přes nonsteam se nedostane protože mění učty jak battlefield vývojaře Co tim myslis? Tipuju ze hral na jednom steam uctu a cheat nemel. Pokud mas nejaky dukaz(demo). tak ukaz, velmi rad to zkontroluji. A ze se stiznost obraci proti tobe? Vzdyt topic je snad zalozeny na tom ze chces unban, za poruseni pravidel a jeste se zlobis ze se to nikomu nelibi... http://www.youtub...jd5S6-ei5k |
|
|
|
| lordwarCECH |
Přidané 02-02-2012 20:57
|
|
já to nemyslim někoho konkretniho. jen že se tam oběvují cheateři na který nikdo nemuže protože střídaj svoje učty když dostanou na jednom ban dou na další a takhle to jede pořád . |
|
|
|
| Fllo!D |
Přidané 03-02-2012 10:48
|
|
lordwarCECH napsal: já to nemyslim někoho konkretniho. jen že se tam oběvují cheateři na který nikdo nemuže protože střídaj svoje učty když dostanou na jednom ban dou na další a takhle to jede pořád . Hele to se mi taky nezda. Ze by mel nekdo tolik steam uctu, ktere by jen tak stridal aby si zacheatoval na Madness http://www.youtub...jd5S6-ei5k |
|
|
|
| N!ghtmare |
Přidané 03-02-2012 15:00
|
|
Hlavní Administrátor Příspěvek: 552 Založený: 06.10.09 |
lordwar nechápu proč raději nezavoláš přes steam nějakého admina místo toho, aby ses tam mstil. Tím, že zapneš cheaty, když někoho podezíráš z cheaterství ho určitě nijak extra nenasereš a spíše jen více shazuješ uroven serveru. Ban ti dával Davis a já jsem hlavní admin, takže pouze my dva ti můžeme dát unban. Za me ovšem NE. Btw: K rozebíranému OT: Proč tak často lidé trefují pravou paži? Odpoved je jednoduchá: Protože pravá paže je uprostřed hrudníku (představte si jak držíte zbran -levá ruka čouhá pryč od těla, zatímco pravá je nalepená na pupku - tzn, že trefíte Right arm i v případě, že míříte na břicho) ![]() |
| lordwarCECH |
Přidané 03-02-2012 16:31
|
|
tak to asi unban nedostanu když je hlavní admin proti.budu asi muset hledat novy servr protože jsem hrál jen na tom vašem. |
|
|
|
| k0k41n |
Přidané 03-02-2012 20:07
|
|
NJ N!ghte , to dává smysl !! S těma pažema
![]() |
| N!ghtmare |
Přidané 03-02-2012 21:24
|
|
Hlavní Administrátor Příspěvek: 552 Založený: 06.10.09 |
lordwarCECH napsal: tak to asi unban nedostanu když je hlavní admin proti.budu asi muset hledat novy servr protože jsem hrál jen na tom vašem. Možná bychom se mohli domluvit, že bych ti dal Unban např. za 100kč příspěvek. (Vpodstatě by ses vykoupil) Nebo pokud bys navrhl něco jiného, čím to odčinit? Jen tak ti unban dát nemohu, přeci jen jsi mi cheatoval na serveru a to se neodpouští! ![]() |
| Davis |
Přidané 03-02-2012 21:31
|
|
To je dobrý nápad. Když hraješ jen u nás tak proč ne. A myslím si, že těžko najdeš nějaký stejně dobrý server jako je náš Fy_war ![]() |
Strana 1 z 2: 12
| Přejít na fórum: |
Reklama

.png)

Aktuální Přispěvatelé