Reklama
Status serverů
Madness-Team.cz Fórum
Obsah Fóra > Madness Servery > Servery - Ostatní
Strana 1 z 2: 12
|
|
Zkažený rank
|
|
| anarchronix |
Přidané 05-07-2010 22:13
|
|
Člen Příspěvek: 2 Založený: 05.07.10 |
Ahoj, hraju na madnessu pod nickem Stan Marsh. Nevím čím to ale mě a kamosovi (Kyle Broflovsky) se pokazil rank. Jsme oba v top 15 jenže zhruba před 2 týdny, když jsme dali /rank tak nam to ukazuje posledni misto a mě konkrétně zhruba 41 000 killu a 45 000 deaths (coz je trochu blbost Tady jsou screeny: http://img819.ima...013601.png http://img13.imag...023902.png http://img341.ima...024830.png |
|
|
|
| Reddog |
Přidané 06-07-2010 01:28
|
|
Člen Příspěvek: 54 Založený: 08.10.09 |
Včera mi přišla tady na webu zpráva! (Poslal mi ji se!Ro) První se mě zeptal, zda udržím tajemství. Odepsal jsem, že ano. Pak mi ale napsal tohle: Mno... prostě jednou byl na serveru jeden cheater (wh ab, ale i sh) no a nikde žádnej admin, málo lidí a tak sem chtěl taky zapnout cheaty... tak sem je šel pustit, ale mám asi nějakou blbou verzi Cska, takže to nefungovalo a eště k tomu se mi zesral celej rank, mám nějak killů 30 000 a zabití přes 40 000... Nemohl by jsi mně nějak smazat rank? V žádnym případě to neříkej Nightovi, nejsem sebevrah Trochu to navazuje i na výše zveřejněný příspěvek, tak sem to napsal tady. Vypadá to, že anarchronix není jediný co má zas*aný rank. (Pokud to teda není jedna a ta samá osoba). Btw: Vypadá to, že tajemství udržet neumím. Upravil/a Reddog dne 06-07-2010 01:31 |
|
|
|
| JackDaniels |
Přidané 06-07-2010 02:37
|
|
Člen Příspěvek: 16 Založený: 08.10.09 |
no tak vzhledem k tomu, že to blbne pár lidem. Tak je jasné, že si za to můžete sami! |
|
|
|
| Sutr |
Přidané 06-07-2010 06:39
|
|
Člen Příspěvek: 163 Založený: 29.10.09 |
Njn,máte mít steam a na takový blbosti jako jsou cheaty se vykašlat.... Když uvidim na serveru cheatera,určitě hned nezapínám cheaty,ale spíš se snažím na steam chatu nebo tady na webu sehnat on-line admina...Když prostě není,tak natočim demo,a počkám si těch 20 minut než to leftne...Já vás fakt nechápu,co z toho máte,je to jenom hra Don't gain the world and lose your soul,wisdom is better then silver or gold... |
|
|
|
| anarchronix |
Přidané 06-07-2010 09:19
|
|
Člen Příspěvek: 2 Založený: 05.07.10 |
Jenže já na madnessu cheaty nikdy neměl, přiznávám že jsem je někdy zapl ale to jen na 'cheat' serverech a o kylovi vim na 100% že žádné cheaty nikdy neměl ani nemá protože on o těch kdo je mají říká kokoti a to same řekl i kamosovi. Takže to v těch cheatech asi nebude. |
|
|
|
| lamer |
Přidané 06-07-2010 10:45
|
|
Člen Příspěvek: 70 Založený: 02.05.10 |
hraju na madnessu nějakou dobu a ještě jsem se nekoukal na rank a není to jedno? hrajeme snad pro zábavu tak proč řešit nějaký rank. Upravil/a lamer dne 06-07-2010 11:39 Jsou tři věcy, které v žyvotě nepochopým: Gramatyka a počýtání. |
| seKundik |
Přidané 06-07-2010 11:06
|
|
Člen Příspěvek: 20 Založený: 20.06.10 |
Kdyz ste u toho ranku..Dejte spise rank na nick ne..?
Každý den radost máš,když na Madness čas si uděláš..! |
|
|
|
| .Q. |
Přidané 06-07-2010 11:39
|
|
Člen Příspěvek: 137 Založený: 08.10.09 |
Co je to za nemoc? poslední dobou na serveru vidím pořád nějakého cheatera.. jenom za včerejšek jsem rozdal 3 nebo 4 pernamenty a navíc 2 lidi se o tom cheatování ještě přede mnou baví "Chiaro come un lago senza fango, sir, così limpido come il cielo d'estate sempre blu!" |
|
|
|
| Fllo!D |
Přidané 06-07-2010 11:51
|
|
Administrátor Příspěvek: 193 Založený: 08.10.09 |
Mne rank funguje bez problemu... I love steam... |
|
|
|
| MarLon |
Přidané 06-07-2010 19:09
|
|
Člen Příspěvek: 185 Založený: 07.10.09 |
Taky mi rank funguje bez problemov. Taky I love Steam Okrem toho aj Dogov prispevok je velmi zaujimavy. Seiro nemysel som si o tebe ze by si zapol. Okrem toho je to detinske riesit veci sposobom: "On ma cheaty, tak ja si zapnem tiez". Na vase problemy s rankom sa pozrie N!ghtmare ked sa vrati. |
| Sutr |
Přidané 06-07-2010 20:16
|
|
Člen Příspěvek: 163 Založený: 29.10.09 |
Fllo!D napsal: Mne rank funguje bez problemu... I love steam... Jojo,steam nejlepší ! Don't gain the world and lose your soul,wisdom is better then silver or gold... |
|
|
|
| N!ghtmare |
Přidané 06-07-2010 21:25
|
|
Hlavní Administrátor Příspěvek: 551 Založený: 06.10.09 |
Tak se vracím z dovolené a píši svůj první příspěvek ... Reddogu, když ti někdo sám napíše, že na Madness cheatoval tak proč to píšeš na forum? Jsi snad admin ne? Dej mu ban! A je mi jedno jestli to bude tvoje tajemství nebo ne. Cheater = Ban a důvod pro cheating je mi jedno jaký měl. K Ranku, Rank funguje na tomto způsobu: Pro steam hráče: Stále stejný rank, který jede na vaše STEAMID. Tudíž hrajete-li na svojem steam účtu tak můžete mít pouze jeden rank. Nonsteam: U vás je to trochu složitější. Rank se ukládá vpodstatě na nick a ten lze změnit. Pokud se připojíte s nickem "Lama" a odpojíte se stejným nickem tak se musíte také stím samým napojit abyste v ranku pokračovali. Pokud se napojíte s jiným, máte nový rank. Pokud změníte nick ve hře, tak se změní i váš rank = tak si lze změnit jméno v ranku. Nevýhodu to má tu, že pokud si myslíte, že váš nick "Player" je originální, tak se budete divit že váš rank je pokaždé jiný než když ste se napojili předtím. Proč nedáme rank na IP? Protože rank na STEAMID mi připadaá jako nejlepší volba. Nemáš steam? tak to je tvoje mínus. NonSteam je NElegální (tzv. pirátská) verze hry a já ji nehodlám podporovat když stím přichází takové bugy, jako čtu v prvním příspěvku tématu a nejen to. Krom toho hodně lidí má proměnnou IP a pak musí hrát každý den s jiným rankem. Dále pak hodně lidí má totožnou IP s jinýma (např. lidi ze stejného paneláku či malé vesnice) a když hraje na serveru jeden hráč se stejnou IP tak využívá onoho ranku na danou IP - připojí-li se ale další se stejnou IP tak má rank nový, který se stane neaktivním ihned po odpojení hráče - funguje to tedy jako zahlčovač database neaktivních ranků a hráči se stejnýma IP se jen můžou hádat K problému: Prozatím sem neměl čas zjistit, čím to je. Steam hráčům to problém nedělá, nikomu (Takže doporučuji steam)... Pokud to dělají cheaty jak tu už kdosi zmínil, tak to brzo asi přestanete hrát protože připravujeme nový anticheat a pokud je to problém serveru tak po restartu ranku to snad bude ok. ![]() |
| se!Ro |
Přidané 06-07-2010 22:56
|
|
Člen Příspěvek: 27 Založený: 19.05.10 |
Reddog> díky no Marlon>njn, ale jak jsem psal, nic mi na tom nešlo a navíc, přemejšlel jsem o tom a je to blbost, protože sem chtěl zapnout na Fyčku a to Only D2/Inf eště nebyl a mám to zkažený i tam... |
|
|
|
| N!ghtmare |
Přidané 06-07-2010 23:19
|
|
se!Ro napsal: sem chtěl zapnout na Fyčku a to Only D2/Inf eště nebyl a mám to zkažený i tam... Tak to je problém u tebe a ne u nás. Doporučuji: 1. STEAM! 2. Pokud se stále považuješ za noobika a hodláš hrát na NS tak potom Patch v36 ![]() |
| se!Ro |
Přidané 07-07-2010 10:36
|
|
Člen Příspěvek: 27 Založený: 19.05.10 |
v36 mám už od začátku hraní CS... |
|
|
|
| N!ghtmare |
Přidané 08-07-2010 16:53
|
|
Patch v42a
![]() |
| Freestyler |
Přidané 07-01-2011 06:43
|
|
Člen Příspěvek: 3 Založený: 04.01.11 |
Na nějakých serverech se rank udkládá na IP. Třeba to tu je taky a ty máš dynamickou IP. Tzn : Odpojíš router,zapojíš a máš jinou IP takže i jinný rank. Můj názor |
|
|
|
| N!ghtmare |
Přidané 07-01-2011 13:37
|
|
Freestyler napsal: Na nějakých serverech se rank udkládá na IP. Třeba to tu je taky a ty máš dynamickou IP. Tzn : Odpojíš router,zapojíš a máš jinou IP takže i jinný rank. Můj názor Doporučuji si prvně přečíst příspěvky, které psali lidi před tebou. (konkrétně můj první příspěvek v tomto tématu) než začneš předkládat své moudra ![]() |
| Freestyler |
Přidané 10-01-2011 06:26
|
|
Člen Příspěvek: 3 Založený: 04.01.11 |
Já to četl ale bylo mi divné, že na všech serverech co jsem hrál to bylo na IP a tady na nick |
|
|
|
| N!ghtmare |
Přidané 10-01-2011 15:06
|
|
Freestyler napsal: Já to četl ale bylo mi divné, že na všech serverech co jsem hrál to bylo na IP a tady na nick Myslím, že jsem vysvětlil jasně proč to na IP nemáme. Že bych udělal překlep dlouhý 4 věty? No zas takové překlepy nedělám ![]() |
Strana 1 z 2: 12
| Přejít na fórum: |
Reklama

.png)

Aktuální Přispěvatelé